Szerző: fr0stberg | június 20, 2011

Karsai József nyílt levele Orbán Viktornak

Az alábbi cikkben következzen Karsai József volt MSZP-s képviselő levele Orbán Viktorhoz. Először terveztem egy kis írást is hozzá, de ez egyszerűen kimeríti a  NO COMMENT fogalmát. Karsai József nyílt levelét a Népszava onlinról másoltam át.

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Tisztelt Magyar Távirati Iroda, minden televízió állomás, írott sajtók és internetes újságok!

Szeretném tisztelettel közölni Önökkel, hogy alulírott Dr. Karsai József, aki nyolc évig a Magyar Parlament képviselője volt (2002-2010.), hogy 2011. június 22-én szerdán reggel nyolc órától, két napos tiltakozó éhségsztrájkot tartok a Magyar Parlament közterületén, mely minden magyar állampolgáré!!!

Tiltakozásom okai az alábbiak:

1.Nem tűröm tovább, hogy a Magyar Kormány és a Parlament a Magyar Demokratikus Köztársaságból, minden szabadságot eltipró, Banánköztársaságot csináljon!

2.Tiltakozom, a Magyar Bírósági Kar lefejezése ellen, tehát a korai nyugdíjazásuk ellen!

3.Tiltakozom, a Magyar Független Ügyészség Kormány alá rendelése ellen!

4.Tiltakozom, a visszamenőleges hatályú törvények megalkotása ellen!

5.Egy “dicső” Rákosi rendszert már átéltem, nem akarok és nem fogok egy újabb Rákosinak a moziban, vagy a TV előtt felállva tapsolni, minden süketlen beszéde után!

6.Nem akarok, egy újabb Recski tábort és egy újabb Hortobágyot, ahová a másképp gondolkodókat kényszermunkára el lehet vinni!

7.Tiltakozom, az oktatás leépítése ellen, a tudás alapú társadalom lehet a Kormány megmentője! Nem lehet 15 éves tankötelezettséget bevezetni!

8.Tiltakozom az okkal, vagy ok nélkül letartóztatott emberek 24 órás ügyvédfogadási eltiltása ellen!

9.Tiltakozom a 2012-ben hatályba lépő új egypárti kongresszus és társadalmi egyeztetést hiányoló új Alkotmány hatálybalépése ellen!

10.Tiltakozom az Országos Egyeztető Tanács egyoldalú megszüntetése ellen!

11.Tiltakozom a Munkatörvénykönyv egyeztetés nélküli, a munkavállalókat egyértelműen hátrányosan érintő őt törvény bevezetése ellen!

12.Határozottan tiltakozom, a Kormány és a Parlament, azon döntése ellen, mely törvényesen járó tisztességes végkielégítéseket 2.000.000 Ft. Felett 98 %-os adóval sújtja, szintén visszamenőleges hatállyal!

13.Követelem és követeli a Magyar Nép a megígért 100.000 munkahely megteremtését, hisz eddig mínusz 90.000 munkahely szűnt meg! (Együtt már 190.000 munkahely)

14.Tiltakozom, hogy a bankadót, a multi adót a különadókat a kormány lenyelte – ezekből 50.000. munkahelyet kellene teremteni!

15.Tiltakozom, a szociális törvény minden társadalmi egyeztetés nélkül a törvényalkotás elé kerüljön hisz akkor gyermekink 10-100 ezrei éhezni fognak, mely éhséglázadás bekövetkezéshez vezethet!

16.Nem szeretném, ha a munkára kényszerített félkarú tűzoltó 55 évesen mentene ki a roncs autókból (mely biztos halál)!

17.Tiltakozom az ellen, hogy az ötven éves megrokkant rendőr több száz méteren át üldözze a tetten ért bankrablót vagy bűnözőt!

18.Minden tisztességes demokratikus kormány megadja az állampolgárainak, legyenek azok rendszervédelmisek, hogy akadályoztatás és félelem nélkül sztrájkoljanak és demonstráljanak!

19.Tiltakozom, a Kormány több milliárd közpénzt dobjon ki az ablakon “ál” szociális és “ál”kormányozási kérdőívek kiküldésére!

20.Sorolhatnék még kétszáz oldalon a kormány diktarikus törvényhozásából, de ma csupán azért jöttem ide, hogy a Kormány legkirívóbb 36 milliárdos hűség és hűbéri pénzkiosztására hívjam fel a figyelmet. A működésképtelen önkormányzatok több hetes munkával megcsinálták azokat a pályázatokat melyek alapján a valóban rászoruló önkormányzatok segítséget kapjanak. A mai állás szerint úgy néz ki, hogy aki jó FIDESZES Elvtárs, az kap pénzt mindegy, hogy szüksége van – e rá, vagy nincs. A független és “piszkos” bolsik, azok dögöljenek meg. (Csak egy példa: Gyula város tavaly kapott 40 millió működésképtelen támogatást, melyből 16 milliót jutalmazásra, 14 milliót banki kamatozásra tett be – írta a Békés Megyei Hírlap)
Pusztaottlaka 40 milliós támogatással a mai napig nem számolt el nyilvánosan!

21. Ma azért vagyok itt a Magyar Parlament előtt, hogy a nyolc éves parlamenti eskümhöz
híven, ami ma is kötelez, eskümhöz híven, ha kell, az életem árán is, akár az életemet adjam a Magyar Független Örök Hazámért!!!!

Napokig nem eszem, nem iszom és megfelelő módon akár az életemet is feláldozva, ott a helyszínen megmentsem a Magyar Köztársaság Jogrendjét. Bízom és remélem, hogy mártíromságom felrázza az egész magyar nemzetet, határon innen és túl, hogy nem lehet ebben az országban egy új Rákosi rendszert felépíteni.

Köszönettel búcsúzom minden magyartól, Híveimtől és Ellenségeimtől egyaránt!

Battonya, 2011. június 20.

Dr. Karsai József
Battonya Város Polgármestere


Hozzászólások

  1. Like!
    Bár a 12-es pont kuka, mert már az AB elmeszelte, az új törvény, – ha megcsinálták már – csak 2011 január 1-étől hatályos, és ez már nem számít visszamenőlegesnek. (mert még az adóévben vagyunk, egészen dec 31ig.)

    • Szerintem az egész kuka bár ez csak szubjektív, mintha egyes emberek nem ebben az országban élnének…

  2. 2.Tiltakozom, a Magyar Bírósági Kar lefejezése ellen, tehát a korai nyugdíjazásuk ellen!

    3.Tiltakozom, a Magyar Független Ügyészség Kormány alá rendelése ellen!

    4.Tiltakozom, a visszamenőleges hatályú törvények megalkotása ellen!

    Eddig Osztom! De itt meg kellett volna állnia… 98% nem lesz (legalábbis egyenlőre), 15 éves korhatár nem lesz, az oktatást, pedig szerintem már művészet lenne tovább rontani (persze lehet sikerül majd, de reméljük nem, bár tény, hogy a megalomán tervek nem biztos, hogy jó útra terelnek minket, de az is biztos, hogy kell a változás…)

    A 2. 3. 4. pont viszont abszolút igaz. Értem én, hogy válság van, és radikális lépésekre van szükség, de azzal, ha mindent elárulunk, amiben hiszünk, nem kerülünk közelebb a megoldáshoz.

  3. Ez valami vicc? 🙂 hahahaha

    • Sajnos nem.

  4. Számomra van benne olyan, amivel egyet tudok érteni, de van benne több olyan is, amivel viszont igazából az a gondolatom, hogy ez hol él, és hogy lehet valaki ennyire buta????? Pl a tűzoltóknál mint kiderült, ők annyit túlóráznak meg stb… hogy már ha el is veszik tőlük a korkedvezményt, akkor is már simán ledolgozták amit kell… A rendőrről meg könyörgöm ne beszéljünk, nyilván nem a megrokkant rendőrről van szó, hanem azokról, akik 40 évesen nyugdíjjal, még elmennek egy jól fizető magas pozícióba egy biztonságtechnikai céghez, aztán él mint Marci hevesen!!…. az olyantól vegyék is el a korkedvezményt, mert végülis mire is vannak magukkal olyan nagyra a rendőrök????? egy tűzoltónál, meg buszvezetőnél, vonatvezetőnél lehet érteni, hogy miért tiltakoznak (tesznek is valamit, stressszes a munkájuk, több élet múlik azon, hogy akkor és ott toppon legyenek), de hát egy rendőr,Mo-n vicc, csak azt tudom sajnálni, aki tényleg a ritka becsületesek közé tartozik, illetve, akik a magasabb, speciális bünüldöző szerveknél vannak…..

    A külön adók is, még jó h a z ország azért jutott idáig, mert kurva nagy hiteleket vettünk fel, és talán előbb a hitelt kéne mérsékelni és utána már lenne miből szaros melóhelyeket csinálni…. addig miből, mire??? emberek nem tudják végigkövetni a dolgok miértjét….. ha kisebb a hitel, nő a piacképesség a bizalom, ha ez nő nő a beruházási kedv, több tőke, vállalat jön ide, jön létre, ez már magától is több normális munkahelyet teremt….. persze lehet csak én vagyok túl naív és mindenkinek sztrájkolnia kellene, mert az orráig sem lát el és végiggondolja a dolgokat, hogy mi miért, könnyebb bagatel megmozdulásokat szervezni és félrevezetni azt akinek nem adatik meg az hogy frissen toppon legyen egy-egy bonyolultabb helyzetben (nyugdíjasok pl)….

    Am meg csak így lehet előremenni és kimenni a szarból, nem azt mondom, h az Orbán mindent jól csinál, de hasonlítsuk már össze a két évvel ezelőtti helyzetet és a mostanit….. azért komolyan…. a másik ha minden szarról vitáznánk, és megfelelnénk az ellenzék minden szaros óhajának, akkor megint nem történne semmi… Eddig már több dolog történt, mint az elöző kormány alatt összesen, és jó van ami rossz irányba, de a legtöbb meg jó irányba…. és be kellene már látni végre, hogy nem csak ragaszkodni kell a sokszor fals jogokhoz, hanem ahhoz hogy a szarból kimenjen az ország, és pár év múlva már mindenki jobb helyzetbe kerüljön, ahhoz most igenis le kell mondani dolgokról, mert egyes emberek igencsak elvannak mint a befőtt és úgy gondolják h nekik minden jár, hát közlöm, hogy NEM!!!!!

    No jó elmentem aludni, még jó h nem szeretem a politikát!!! 🙂


Hozzászólás

Kategóriák